АЛКУП ГРУП

Адреса: Индустриска Зона б.б. Мороишки Мост
63330 Струга, Р. Македонија
Телефон : +(389) 72  209 051, +(389) 70 331 360
Управител : Плушкоски Димче
  

picture 155.jpg

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Контактирајте не

Доколку Ви се потребни повеќе информации Ве молиме пополнете ја оваа форма. Ќе бидете контактирани што е можно побргу.
Ве молиме пополнете ги сите задолжителни полиња.
 

 Оддалеченост од аеродром (Св. Апостол Павле - Охрид)

~ 10км

Оддалеченост од пристаниште (Драч - Албанија)

~ 170км